نشاط اجتماعی از سرمایه بی جایگزین جامعه است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در هفتمین جشنواره فرهنگی هنری هیجار گفت: از سرمایه‌های بی‌جایگزین جوامع، نشاط اجتماعی است.

به گزارش میراث آریا، اعظم روانشاد در هفتمین جشنواره فرهنگی هنری هیجار در روستای جهان خوش گفت: یکی از اهداف این جشنواره بومی محلی علاوه بر تقویت آیین‌های بومی و هویت فرهنگی ترویج نشاط اجتماعی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: در روزگاری که سرعت زندگی از نفس‌های آدم‌ها جلوزده، یکی از سرمایه‌های بی‌جایگزین جوامع، نشاط اجتماعی است.

او تصریح کرد: نشاط اجتماعی جانی‌ است که در کالبد شهر دمیده می‌شود، وقتی موسیقی شنیده می‌شود، وقتی مردم کنار هم می‌خندند و شاد هستند. ایجاد نشاط در گروی گفت‌وگوی بی‌واسطه با مردم است؛ در گروی دیدن لبخندشان، شنیدن دغدغه‌هایشان، و گشودن پنجره‌هایی رو به‌امید.

روانشاد بیان کرد: نشاط را می‌توان در همین جشن‌های ساده‌ محلی همچون برنامه امروز هیجار زنده کرد.

جشنواره هیجار در قالب آیین‌های بومی و محلی فاخر قوم بزرگ و ریشه دار بختیاری، چندین دوره موفق را با حضور هنرمندان مطرح با استقبال چندین هزار نفری مردم برگزار کرده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022701711
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha