به گزارش میراث آریا، سید میکائیل موسوی روز یکشنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: این جشنواره با همکاری معاونت گردشگری اداره کل میراثفرهنگی و ادارهکل بهزیستی، انجمن فرهنگی، ورزشی گردشگری معلولان، فدراسیون گردشگری خوراک و میز گردشگری دسترسپذیر و بخش خصوصی و متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولان با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی، تقویت مهارت و اشتغالزایی و نیز ارتباط افراد معلول با حوزههای مختلف صنعت گردشگری برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان افزود: جشنواره «طعم امید ۴» رویدادی است که برای افراد دارای معلولیت، فرصتی فراهم میکند تا استعدادهای خود را در عرصه آشپزی و هنر غذاهای سنتی به نمایش بگذارند. این جشنواره امسال در پنج استان شمالغرب کشور شامل قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان برگزار میشود.
او گفت: جشنواره «طعم امید چهار» یک رویداد منطقهای و مسابقه آشپزی است که در تاریخ ۲۲ خردادماه و با همکاری و ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان برگزار میشود.
موسوی افزود: افراد دارای معلولیت جسمی-حرکتی، سندرم داون و نابینایان و کمبینایان، گروههای هدف این رویداد هستند که در قالب رقابت آشپزی، غذاهای سنتی قزوین را تهیه و ارائه میکنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان تأکید کرد: این جشنواره به ما کمک میکند تا نگاهها به توانمندیهای این قشر از جامعه تغییر کند و زمینههای جدیدی برای حضور فعال آنان در عرصههای اجتماعی و اقتصادی ایجاد شود.
او گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند علاوه بر معرفی فرهنگ و هنر بومی به افزایش نشاط اجتماعی و مشارکت اقشار مختلف مردم در فعالیتهای فرهنگی و هنری کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما