به گزارش میراث آریا ، آیتالله لطفالله دژکام شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ در نشست کارگروه ملی زیارت که در حرم مطهر حضرت احمدبنموسی شاهچراغ(ع) در حال برگزاری است، با اشاره به مسئله گردشگری، گفت: در این موضوع، گاهی گردشگران را به عنوان افرادی با وظایف و تکالیف در نظر میگیریم، اما زمانی نیز که کارگروه زیارت تشکیل میدهیم، نگاه ما به این سمت است که در عرصه زیارت چگونه باید حکمرانی و مدیریت کنیم.
نماینده ولیفقیه در استان فارس افزود: باید در این زمینه اقداماتی انجام شود که هم تمدنساز باشد و هم جامعهپردازانه، به گونهای که امر زیارت برای گردشگران آسان و دلپذیر شود.
آیتالله دژکام ادامه داد: در این راستا، حرکت خوبی در نظام اسلامی آغاز شده است. ما پیش از انقلاب هم زیارت امام رضا(ع) را داشتیم، اما تفاوت حریم قدسی امام رضا(ع) و شهر مشهد از آن زمان تاکنون بسیار زیاد شده است که این تحولات و تغییرات برای آن است که زائر احساس خوبی داشته باشد و بتواند بیشترین بهره را از زیارت ببرد.
او با بیان اینکه این توسعهها در مشهد در طول ۴۵ سال پس از انقلاب شکل گرفته است، گفت: حرم حضرت معصومه(س) نیز در سالهای بعد از انقلاب مورد توجه ویژه قرار گرفته و تا حدودی پاسخگوی نیازهاست. اما درباره حرم سوم اهل بیت(ع) ما در آغاز راه هستیم.
نماینده ولیفقیه در استان فارس با تأکید بر جایگاه ممتاز سومین حرم اهل بیت(ع) در شیراز، تصریح کرد: استدعا دارم از تمام مدیران و مسئولان که این ویژگی خاص را درباره شهر شیراز در نظر داشته باشند و عنایت خود را نسبت به این موضوع مبذول دارند.
آیت الله دژکام افزود: همه حرمها نیاز به حمایت دارند، اما حرم حضرت شاهچراغ(ع) نیازمند حمایت بیشتری است. باید وظایف خود را نسبت به این جایگاه مقدس به درستی انجام دهیم و به وضعیت خاص استان فارس توجه ویژهای شود.
او با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی و تمدنی کشور در حوزه گردشگری، گفت: استدعای ما این است که بتوانید رویکرد گردشگری را در سطح ملی تغییر دهید. ما گردشگری تاریخی داریم، اما باید با رفتارهای مناسب، آن را به یک رویکرد صحیح تبدیل کنیم.
نماینده ولیفقیه در استان فارس تصریح کرد: با همت عالی این کمیسیون، انتظار داریم که رویکرد گردشگری به سمت گردشگری حلال، گردشگری دینی و اسلامی تقویت شود.
او همچنین با اشاره به پیشینه تاریخی ایران در حوزه گردشگری، اظهار کرد: در تاریخ و تمدن خودمان افرادی چون ناصرخسرو را داریم که خود یک گردشگر بوده است؛ در تمدن جدید نیز باید مجالی فراهم کنیم تا حاصل گردشگری، رشد و ارتقای معنوی انسانها باشد.
انتهای پیام/

نظر شما