برگزاری جشن عیدقربان با چاشنی خوراک محلی سیستان و بلوچستان

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زاهدان گفت: در مراسم محوری جشن عیدقربان بیش از ۵هزار نفر با خوراک‌های محلی استان مورد پذیرایی قرار گرفتند.

به گزارش میراث آریا، محمدعلی سپاهی بیان کرد: همزمان با عیدسعید قربان و در مراسم جشن محوری این روز با عنوان «دست در دست ابراهیم» که در محل پارک بانوان زاهدان برگزار شد، شرکت‌کنندگان با خوراک محلی استان مورد پذیرایی قرار گرفتند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان زاهدان افزود: این جشن با حضور گسترده مردم و با اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی برگزار شد و میراث فرهنگی نیز در این مراسم نقش بسزایی داشت.

او ادامه داد: در این جشن چهره‌های شاخصی از جمله نیما کرمی، مجید افشاری و پیام عزیزی به اجرای برنامه‌های شاد فرهنگی پرداختند.

به گفته سپاهی، یکی از بخش‌های مهم این برنامه که مورد استقبال قرار گرفت نیز معرفی، طبخ و توزیع خوراک‌های بومی محلی استان بود که بیش از ۵ هزار نفر دودپتی، کلوچه خرمایی و چلبک‌های سنتی و ارگانیک میان شرکت‌کنندگان توزیع شد.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404031801070
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha