ستاد اقامه نماز اداره کل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان برای دومین سال متوالی شایسته تقدیر ویژه شد

مسئول ستاد اقامه نماز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس ارزیابی صورت گرفته توسط ستاد اقامه نماز استان، شورای این اداره کل برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر ویژه در زمینه اشاعه و گسترش فرهنگ نماز و نمازخوانی شد.

به گزارش میراث آریا، سیدمجتبی طباطبایی‌زاده بیان کرد: بر اساس نتایج حاصله از ارزیابی‌های به عمل آمده در هیئت ارزیابی و داوری ستاد اقامه نماز سیستان و بلوچستان، اداره کل میراث فرهنگی استان به عنوان یکی از ادارات برتر استان در زمینه اشاعه فرهنگ نماز و نماز خوانی شایسته تقدیر ویژه شناخته شد و در این راستا مدیر ستاد اقامه نماز استان سیستان و بلوچستان با صدور نامه‌ای خطاب به مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از تلاش‌های این اداره کل در راستای ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در سال ۱۴۰۳ قدردانی کرد.

مسئول ستاد اقامه نماز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: برگزاری مستمر و بدون وقفه نماز جماعت با حضور حداکثری مدیران و کارکنان، مرمت مساجد تاریخی استان، نظارت بر نمازخانه‌های تأسیسات گردشگری و اجرای طرح بومی‌سازی برنامه‌ها و تولیدات محتوایی فاخر از جمله اقداماتی بوده‌اند که در خصوص گسترش فرهنگ نماز در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان و شهرستان‌های تابعه صورت پذیرفته است.

به گفته طباطبایی‌زاده، شورای اقامه نماز اداره کل میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۲ نیز جزء دستگاه‌های برتر در این زمینه معرفی و تقدیر شده بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404041700549
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha