۹ ایستگاه تفریحات دریایی در عباس‌آباد خدمات ارائه می‌دهد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس‌آباد، گفت: ۹ ایستگاه تفریحات دریایی در تابستان امسال به گردشگران خدمات ارائه می‌کند.

به‌گزارش میراث‌آریا، نادر سحرخیز دوشنبه ۱۳ مردادماه ۱۴۰۴ با اشاره به فعالیت ۹ ایستگاه تفریحات دریایی در ساحل عباس‌آباد، گفت: جت اسکی، ۴ چرخ، پاراسل و قایق اسب از جمله فعالیت‌هایی است که در این ایستگاه‌ها انجام می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان عباس‌آباد از اجرای طرح دریای زنانه در ساحل عباس‌آباد خبر داد و یادآور شد: ۸۵ نفر نجات غریق نیز در شهرستان عباس‌آباد به گردشگران خدمات می‌دهد.

سحرخیز از نبود سرویس بهداشتی به عنوان مهمترین مشکل طرح دریا یاد کرد و افزود: تهیه امکاناتی مانند دوش و سرویس بهداشتی به صورت کانکس، برای ارائه خدمات به گردشگران علاقه‌مند به شنا در دریا الزامی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404051300717
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha