حفاران غیرمجاز در سیستان زمین‌گیر شدند

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از شناسایی و برخورد با یک تیم حفار غیرمجاز در محدوده زاهدان کهنه حوزه شهرستان زهک خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، سرهنگ محمد خانی شاهرودی اظهار کرد: با اشراف اطلاعاتی و رصد دقیق نیروهای یگان حفاظت، این تیم حفار در حین انجام عملیات حفاری غیرمجاز در عرصه آثار تاریخی منطقه زاهدان کهنه شناسایی شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: حفاران غیرمجاز با هوشیاری و اقدام به‌موقع مأموران یگان حفاظت مواجه شده و در جریان عملیات تعقیب و گریز، یک دستگاه موتورسیکلت و مقادیری تجهیزات حفاری از آنان توقیف و ضبط شد.

او با تأکید بر عزم جدی یگان حفاظت در برخورد قاطع با هرگونه تعرض به مواریث فرهنگی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک در زمینه حفاری‌های غیرمجاز، موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۰۹۶۶۲ به یگان حفاظت اطلاع دهند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404051400804
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha