ایجاد ۴۲ غرفه معرفی سوغات و غذاهای سنتی در جشنواره عسل و لبنیات سراب/ جشنواره منظومه‌ای از شاکله گردشگری سراب خواهد بود

مشاور فرماندار در امور سرمایه‌گذاری و دبیر سومین جشنواره عسل و لبنیات سراب، از ایجاد ۴۲ غرفه برای معرفی سوغات و تولیدات محلی در خروجی شهرستان به سمت اردبیل خبر داد و گفت: این جشنواره با برنامه‌های متنوع گردشگری، هنری، فرهنگی و آشپزی سنتی، همراه با امکانات اقامتی، به‌عنوان ویترینی از ظرفیت‌های مختلف گردشگری سراب آماده استقبال از گردشگران تابستانی است.

به گزارش میراث‌آریا، داود رفیقی با تشریح جزئیات برنامه‌های سومین جشنواره عسل و لبنیات سراب بیان کرد: برای برگزاری سومین جشنواره عسل و لبنیات در خروجی سراب به سمت اردبیل، ۱۶ محل مسقف برای غرفه‌ها آماده شده و ۲۵ غرفه جدید نیز ایجاد خواهد شد که در مجموع، ۴۲ غرفه برای معرفی سوغات و محصولات محلی به گردشگران مهیا می‌شود.

مشاور فرماندار در امور سرمایه‌گذاری و دبیر سومین جشنواره عسل و لبنیات سراب ادامه داد: این غرفه‌ها شامل بخش‌های متنوع گردشگری، آموزشی و پرورشی، هنری، عشایری و فرهنگی خواهد بود و انواع غذاهای سنتی همراه با آموزش شیوه تهیه آنها در آشپزخانه‌های تخصصی به بازدیدکنندگان ارائه خواهد شد.

رفیقی با اشاره به فراهم‌کردن امکانات اقامتی و رفاهی ادامه داد: سوئیت فرهنگیان و خوابگاه‌هایی با فضای زیبا، موسیقی سنتی و نمایش‌های محلی برای گردشگران در نظر گرفته شده تا تجربه‌ای متفاوت از سفر به سراب داشته باشند.

دبیر جشنواره عسل و لبنیات سرای همچنین از برنامه ویژه برای جذب گردشگران عبوری خبر داد و گفت: با همکاری میان دستگاهی، مسافران تبریز و اردبیل به‌محض ورود به شهرستان سراب پیامک اطلاع‌رسانی درباره جشنواره را دریافت خواهند کرد.

او با تأکید بر هماهنگی کامل در سطح شهرستان تصریح کرد: عزم جدی در میان دستگاه‌های اجرایی شهرستان شکل گرفته و جلسات هماهنگی به‌طور منظم برگزار می‌شود. انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی استانی نیز با حمایت‌های خود، نواقص موجود را برطرف کنند. تجربه دو دوره پیشین جشنواره به ما کمک کرده تا نقاط ضعف را شناسایی و به حداقل برسانیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052101309
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha