تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های بومی و حمایت سرمایه‌گذاران در کهگیلویه و بویراحمد

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه شهرک‌های صنعتی این استان را در گرو نگاه راهبردی به ظرفیت‌های بومی و حمایت عملی از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.

به گزارش میراث‌آریا، آیت الله سید نصیر حسینی صبح امروز ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ در نشستی که به مناسبت گرامیداشت روز ملی حمایت از صنایع کوچک برگزار شد با اشاره به استفاده نکردن از همه ظرفیت‌های استان برای سرمایه‌گذاری، گفت: استفاده مطلوب از این ظرفیت‌ها در گرو نگاه راهبردی به ظرفیت‌های بومی و حمایت عملی از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد یکی از مهمترین ظرفیت‌های این استان را نیروی انسانی جوان، طبیعت بکر و آب وهوای مطلوب در حوزه گردشگری و مراتع غنی دانست و تصریح کرد: بسیاری از مردم سرمایه‌های خود را به برای خرید ملک و خودرو هزینه می‌کنند این در حالی است که می‌طلبد این سرمایه‌ها را با برگزاری دوره‌های آموزشی برای سرمایه‌گذاران به سمت تولید سوق دهیم.
نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه ضعیف‌ترین بخش این استان صنعت است، گفت: سهم صنعت در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از یک درصد است.
محمد بهرامی با اشاره به فرصت‌ها و تهدیدهای توسعه صنعت، افزود: امروز بحران آب به‌عنوان یکی از تهدیدهای کشور مطرح است و باید با اجرای طرح‌های پایدارسازی منابع آب در بخش‌های آشامیدنی، کشاورزی و صنعتی، در دو سال آینده این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
او با بیان اینکه شهرک صنعتی سقاوه دارای وسعت بسیار بالا اما زیرساخت کافی در آن وجود ندارد، اظهار کرد: در برخی مناطق سرمایه گذارهای خوب وجود دارد ولی زمین برای احداث وجود ندارد. در حال حاضر بسیاری از شهرک‌های صنعتی با خوش‌بینانه‌ترین حالت، فقط ۲۰ درصد ظرفیت خود را فعال دارند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052201430
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha