خدمت‌رسانی ۳۰ مکان اسکان و ۱۶ موکب در تربت حیدریه به زائران پیاده

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه با اشاره به حرکت زائران پیاده دهه آخر صفر از حدود ۲۰ شهرستان جنوبی کشور از محور تربت حیدریه گفت: تعداد ۳۰ مکان اسکان و ۱۶ موکب بین راهی در محورهای این شهرستان، اسکان و پذیرایی از زائرین علی بن موسی الرضا (ع) را انجام می‌دهند.

به گزارش میراث آریا، مجتبی شجاعی در روز سه شنبه 28 مردادماه 1404 حاشیه بازدید از موکب‌های استقبال از زائران پیاده و نحوه خدمات‌رسانی به زوار امام رضا(ع)، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان ترددهای زائرین پیاده، به بیش از ۲۰ هزار نفر زائر خدمات رسانی انجام شود. علاوه بر کاروان‌های پیاده شهرستان تربت حیدریه، از شهرستان‌های یزد، سرایان، بیرجند، قاین، گناباد، فردوس، بجستان، بردسکن، خلیل‌آباد، کاشمر، مه‌ولات، خواف، رشتخوار و زاوه از محورهای مواصلاتی تربت‌حیدریه به صورت پیاده به پابوسی ضامن آهو در حرکت هستند.

رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان تربت حیدریه افزود: از شهرستان تربت حیدریه بالغ بر هشت هزار نفر در قالب کاروان پیاده مرد و زن به زیارت حضرت ثامن الحجج اعزام خواهند شد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه با بیان اینکه هم‌افزایی و هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط برای مدیریت هرچه بهتر این ایام، امری ضروری است، تصریح کرد: جلسات هماهنگی با دستگاه‌های خدمات‌رسان و سایر نهادهای مرتبط  تشکیل شده و بر اهمیت موقعیت شهرستان به لحاظ دروازه ورودی به باب الرضا تمهیدات ویژه‌ای را برای رضایتمندی هرچه بیشتر زوار آن امام در نظر گرفته شده است.

شجاعی ادامه داد: از جمله این تمهیدات، برگزاری گشت‌های نظارت منظم، آمادگی هلال احمر، اورژانس و پلیس راه، پارک‌ها و کمپ‌های شهرداری، مجتمع‌های بین راهی، اماکن اسکان از جمله اقامتگاه‌های بومگردی، مدارس، مساجد و بقاع متبرکه و ... است.

او از پذیرایی و اسکان‌بخشی از زائرین پیاده توسط مردم شهرها و روستاهای در مسیر عبور و خیران خبر داد و گفت: موکب‌های پذیرایی و اسکان از ابتدای ورودی شهر تربت‌حیدریه در آستان مقدس احمدالرضا (ع) شروع و تا محدوده رباط سفید مشهد نیز دایر هستند و روزانه بیش از ۲ هزار پُرس غذای گرم بین زائران پیاده توسط خیرین، هیئت‌های مذهبی و گروه‌های مردمی طبخ و توزیع می‌شود. 

فرماندار ویژه تربت حیدریه بیان کرد: در موکب‌های پذیرایی و اسکان، علاوه بر توزیع غذا، آب‌معدنی، شربت و چای، توزیع چفیه، پرچم، جوراب و جلیقه شبرنگ نیز انجام می‌شود. 

شجاعی با اشاره به اینکه همه مراکز بهداشتی و درمانی در طول مسیر جاده‌های مواصلاتی در شهرستان تربت‌حیدریه فعال هستند، افزود: در حال حاضر چهار بیمارستان، ۳۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۳ پایگاه اورژانس جاده‌ای و شهری و ۱۵ تیم از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای و مبارزه با بیماری‌ها در قالب تیم‌های واکنش سریع که وظیفه نظارت بر سلامت اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را دارند، در این ایام به زائران و مجاوران ارائه خدمت خواهند کرد.

او از استقرار ۴۵ نیروی امدادی در روز، در پایگاه‌های ثابت، سیار و موقت این شهرستان خبر داد و گفت: در این مدت تعداد ۱۵ خودروی سبک و نیمه‌سنگین امدادی در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند و ۹ پایگاه ثابت، موقت و سیار در محورهای اصلی مستقر شده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052801927
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha