توسعه زیرساختی کمپ الغدیر شیرگاه

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از توسعه زیرساختی کمپ الغدیر شیرگاه در سوادکوه شمالی خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، حسین ایزدی چهارشنبه ۲۹مرداد ۱۴۰۴ گفت: توسعه زیرساختی کمپ الغدیر شیرگاه در سوادکوه شمالی با ۵۴ میلیارد ریال اعتبار، اشاره کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: احداث دیواره، جدول‌گذاری، محوطه‌سازی، کفپوش، روشنایی و سردر مجموعه از جمله اقدامات این پروژه است که بخشی از آن انجام شده و بخشدار حال تکمیل است.

او با بیان این مطلب که شهر شیرگاه در شهرستان سوادکوه شمالی از گذشته در مسیر گردشگری بوده است؛ تصریح کرد: در حال حاضر شیرگاه به دلیل جاذبه‌های منحصربه‌فرد گردشگری و آشنایی گردشگران از این ظرفیت‌ها در فضای مجازی به مقصد گردشگری تبدیل شده است.

ایزدی به لزوم توسعه زیرساخت‌ها در توسعه حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: زیرساخت‌ها نقش حیاتی و اساسی در توسعه گردشگری ایفا می‌کنند. بدون وجود زیرساخت‌های مناسب، حتی جذاب‌ترین مقاصد گردشگری نیز نمی‌توانند پذیرای گردشگران داخلی و خارجی باشند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052902002
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha