به گزارش میراث آریا، ناصر خلیلی اظهار کرد: برگزاری اولین آیین حلواپزان در زنجان را گامی در راستای احیای سنت نذری و احسان و همچنین ایجاد فضایی برای رقابت و معرفی غذاهای بومی و گمنام زنجان ذکر کرد.
دبیر جشنواره حلواپزان شهر زنجان با اشاره به موضوع فضای نذر و احسان در استان، افزود: طبق بررسی ها به این نتیجه رسیدیم که برای اولین سال در زنجان این رویداد را با نام آیین حلواپزان برگزار کنیم.
خلیلی با بیان اینکه برنامه امسال با تاخیر آغاز و در مدت ۱۱ روز برگزار شد، گفت: تلاش می کنیم از سال آینده این آیین در زمان مقرر و به صورت گستردهتر برگزار شود.
او به نگاه چند وجهی این جشنواره اشاره کرد و گفت: یک بخش این جشنواره، بحث احسان و نذری است و بخش دوم، ایجاد لذت رقابت و مسابقه را در بر می گیرد که از سال آینده یک تا دو غذای زنجان که گمنام بود طبق مقرراتی به نام شهر زنجان ثبت خواهد شد.
شهلا طاهری نیز در این جشنواره با بیان اینکه در مرحله اول مسابقه، ۷۵ نوع حلوا توسط هیئت داوران که از آشپزان و داوران برجسته زنجانی بودند، ارزیابی شد، ادامه داد: داوران با ملاکهای مخصوص و بدون نام، غذاها را از ۱۲ منظر انتخاب کردند.
مدیرعامل موسسه خیریه ترنم مهر باران اظهار کرد: امروز ۱۵ غذا از مرحله اول به مرحله دوم راه یافتهاند که از بین آنها پنج غذا بهعنوان ویژه،سه غذا به عنوان اول، دوم و سوم انتخاب و جوایز نفیس و لوح تقدیری به آنها اهدا شد.
انتهای پیام/
نظر شما