به گزارش میراث آریا، سید محسن صادقی روز جمعه ۷ شهریورماه ۱۴۰۴ در جلسه شورای توسعه شهرستان خدابنده که با حضور سید غنی نظری معاون امور حقوقی و امور استان های وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، افزود: گذرگاه گردشگری و موقعیت استراتژیک خدابنده میتواند سهم گردشگری استان را ارتقا دهد و نقش مهمی در توسعه منطقه ایفا کند.
استاندار زنجان در ادامه با اشاره به اعتبارات اختصاص یافته به شهرستان خدابنده در جریان سفر ریاستجمهوری تصریح کرد:۸۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان رسول اکرم (ص)، ۶۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل باند دوم محور کبودرآهنگ–قیدار–سلطانیه، ۴۵۰ میلیارد تومان برای جاده ابهر–قیدار–خرخره، ۶۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به شهرها و روستاهای شهرستان و ۱۵ هزار میلیارد تومان برای احداث نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی پابند در نظر گرفته شده است.
استاندار زنجان مجموع اعتبارات مصوب برای این شهرستان را ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: برخلاف گذشته، این اعتبارات تخصیص صددرصدی خواهد داشت و امیدواریم عقبماندگیهای تاریخی شهرستان جبران شود.
افتتاح پایگاه فوریتهای پزشکی گوگجه ییلاق در خدابنده
در ادامه با حضور استاندار زنجان، نماینده مردم خدابنده و جمعی از اهالی و خیرین، پایگاه فوریتهای پزشکی گوگجه ییلاق پس از پنج سال از آغاز عملیات اجرایی، به بهرهبرداری رسید و زمینه ارائه خدمات اورژانسی سریعتر و مؤثرتر به مردم منطقه فراهم شد.
این پایگاه با زیربنای ۱۲۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان ساخته شده است.
عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۳۹۸ آغاز و اعتبار آن از محل بودجه استان زنجان تأمین شده است.
با افتتاح پایگاه فوریتهای پزشکی گوگجه ییلاق، دسترسی مردم به خدمات اورژانسی و مراقبتهای پزشکی تسهیل و سطح خدمات امدادی و درمانی در منطقه به شکل محسوسی ارتقا خواهد یافت.
انتهای پیام/
نظر شما