سوت قطار گردشگری تهران _همدان به صدا درآمد

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان از راه‌اندازی قطار گردشگری تهران به همدان از پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ خبر داد.  

به گزارش میراث آریا، علی خاکسار در تشریح این خبر، اظهار کرد: این طرح با هدف توسعه سفرهای ریلی و رونق صنعت گردشگری اجرا می‌شود. 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان ادامه داد: حرکت نخستین قطار یک‌روزه با قطار سریع‌السیر پردیس ساعت ۷:۱۰ صبح از تهران و بازگشت آن در همان روز ساعت ۱۸:۴۵ از همدان انجام می‌شود. 

خاکسار تصریح کرد: هزینه این سفر دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان است که شامل بلیت قطار، سه وعده پذیرایی صبحانه، ناهار و شام و برنامه‌های بازدید شهری است.

او افزود: این تور در دو برنامه مجزا طراحی شده که برنامه نخست شامل بازدید از غار علیصدر و شهر جهانی سفال و برنامه دوم، بازدید از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شهر همدان است. 

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان یادآور شد: بخش خصوصی سال‌ها پیگیر برقراری تور ریلی همدان بود که به دلایل مختلف اجرایی نشد و اکنون این برنامه با پیگیری شرکت سیاحتی علیصدر به مرحله اجرا رسیده است. 

انتهای پیام/

کد خبر 1404061200728
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha