به گزارش میراث آیا، سید احمد کاظمی ضمن ابراز خرسندی از مشارکت در جشنواره ملی آش، بر اهمیت این رویداد به عنوان بستری برای معرفی غذاهای محلی و تبادل تجربیات آشپزی تأکید کرد.
آشپز و غرفهدار جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان که به نمایندگی از شهرستان گناباد خراسان رضوی شرکت کرده است، افزود: سومین حضور خود را در این جشنواره تجربه میکنم، کیفیت و گستردگی رویداد در جذب علاقهمندان از سراسر کشور انگیزه من برای شرکت در جشنواره است.
او با اشاره به استقبال خوب از جشنواره، این رویداد را فرصتی مغتنم برای جامعه آشپزان کشور برشمرد.
این غرفهدار با نگاهی سازنده به فرآیند برگزاری، بر اهمیت فراهمسازی امکانات رفاهی حداقلی برای غرفهداران تأکید کرد و گفت: تأمین امکاناتی چون میز، صندلی و نورپردازی مناسب، میتواند به ارتقای هرچه بیشتر تجربه حضور در نمایشگاه کمک کند.
کاظمی به دورههای پیشین، به فضای پرشور و استقبال مردمی گستردهتر اشاره و ابراز امیدواری کرد: این جنبهها در رویدادهای آتی تقویت شود.
او در ادامه گفت: بهبود امکانات نمایشگاهی، نقش بسزایی در معرفی بهتر هنر آشپزان و ارتقای سطح کیفی نمایشگاه ایفا میکند و امیدواریم مسئولان به این نکات توجه ویژه داشته باشند. امیدواریم در دورههای آینده شاهد رشد و تعالی هرچه بیشتر جشنواره ملی آش از لحاظ امکانات و کیفیت برگزاری باشیم تا این رویداد بتواند به بهترین شکل، گنجینه آشپزی ایران را به نمایش بگذارد.
انتهای پیام/
نظر شما