زهرا اصلانی، سفالگر ایرانی، عنوان مقام قهرمانی بهترین سفالگر زن را در ازبکستان کسب کرد

زهرا اصلانی، هنرمند برجسته ایرانی و مدرس دانشگاه محقق اردبیلی، در جشنواره بین المللی سفالگری در ریشتان ازبکستان، به عنوان بهترین سفالگر زن جهان انتخاب شد و افتخاری بزرگ برای هنر صنایع دستی ایران به ارمغان آورد.

به گزارش میراث آریا:زهرا اصلانی، هنرمند برجسته صنایع دستی در زمینه سفالگری و سرامیک، در دومین حضور خود در مجمع جهانی سفالگران که در ریشتان ازبکستان برگزار شد، موفق به کسب عنوان مقام قهرمانی «بهترین سفالگر زن»  در ریشتان ازبکستان شد.

 این مراسم با حضور شهردار ریشتان و سفیر ایران در ازبکستان برگزار شد و اصلانی در رقابت با هنرمندانی از سراسر جهان به این مقام دست یافت. وی که حدود ۲۳ سال است به عنوان مربی مرکز آموزش صنایع دستی فعالیت می‌کند، نقش مهمی در احیای هنر سفالگری در اردبیل داشته و هم‌اکنون بیش از ۳۰ کارگاه فعال از هنرجویان او در این شهر مشغول به کار هستند.

اصلانی درباره نحوه حضور خود در این جشنواره گفت: « من از طریق سایت جشنواره اقدام کردم و نتایج از طریق ایمیل به من اعلام شد و برای حضور دعوت شدم.»

این سفر دستاوردهای بزرگی برای این هنرمند ایرانی به همراه داشت. از جمله این دستاوردها می‌توان به خرید آثار او برای موزه‌های لبنان و ترکمنستان، دعوت به فستیوال جهانی سفالگری در روسیه و همچنین دعوت به شهر سفال و سرامیک در ازمیر ترکیه اشاره کرد.

اصلانی همچنین از آشنایی و ارتباط با سفالگران و سرامیست‌های کشورهای مختلف به عنوان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این سفر یاد کرد و افزود: «شناخته شدن در میان هنرمندان بین المللی و معرفی هویت، فرهنگ و زیبایی‌های ایران برایم افتخار بزرگی بود.»

وی با قدردانی از حمایت‌های معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران و سفارت ایران در ازبکستان، اظهار داشت: «ازبکستان از نظر هنری امتداد جغرافیای فرهنگی ماست و مردم آن بسیار مهمان‌نواز بودند و با حمایت‌های معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، ظرفیت‌های هنرمندان ایرانی به جهانیان معرفی شد و  امیدوارم ایران نیز میزبان جشنواره‌های بین‌المللی مشابهی باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404070200172
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha