هنرمندان آبیک سرمایه‌های فرهنگی برای توسعه مدیریت شهری هستند

استاندار قزوین در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای شهری و جشنواره فرهنگی شهر من با حضور در غرفه شهرداری آبیک از آثار هنری هنرمندان این شهرستان بازدید و با آنان گفت‌وگو کرد.

به‌گزارش میراث آریا، محمد نوذری روز جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴  در این بازدید با تقدیر از رویکرد شهرداری آبیک در به‌کارگیری ظرفیت‌های هنری اظهار کرد: معرفی ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و پتانسیل‌های هنری شهری، رویکردی خلاقانه و یک ابتکار عمل ارزشمند است.

استاندار قزوین با تأکید بر نقش هنرمندان در بهبود سیمای شهری و جلب مشارکت‌های اجتماعی افزود: شهر و شهرستان آبیک، ظرفیت‌های بلندی در حوزه هنر و هنرمندان دارد که باید بیش از گذشته مورد توجه و همت مسئولان قرار گیرد.

او حضور آثار هنری و هنرمندان در غرفه شهرداری آبیک را فرصتی مناسب برای معرفی ظرفیت‌های شهرستان دانست و از شهرداری به‌دلیل توجه به هنر و هنرمندان و استفاده از ظرفیت هنرمندان بومی در فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی تقدیر کرد.

هنرمندان آبیک سرمایه‌های فرهنگی برای توسعه مدیریت شهری هستند

نوذری در ادامه افزود: پویایی هنر و هنرمندان در سراسر استان و شهرستان‌ها باید به‌‎عنوان یک سرمایه فرهنگی جدی گرفته شود.

نمایشگاه دستاوردهای مدیریت شهری و جشنواره فرهنگی شهر من با هدف معرفی ظرفیت‌ها و پروژه‌های شاخص مدیریت شهری و تقویت تعامل شهرداری ها با شهروندان برگزار شد.  

انتهای پیام/

کد خبر 1404071201264
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha