درخشش بانوی عشایر قزوین در دهمین جشنواره ملی فیروزه

بانوی هنرمند عشایری استان قزوین در دهمین جشنواره ملی فیروزه، با خلق عروسک عشایری با پوشش سنتی و بومی، موفق به کسب رتبه برتر کشور شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث آریا، همزمان با برگزاری دهمین دوره جشنواره ملی فیروزه در برج آزادی تهران و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فریبا دریشوند، بانوی هنرمند عشایری استان قزوین، با ارائه اثر هنری خود در بخش عروسک‌های سنتی، به‌عنوان خالق عروسک عشایری برگزیده و حائز رتبه برتر کشور شد.

همچنین از دو بانوی عشایری دیگر استان قزوین که به‌عنوان سرخوشه‌های تولید عروسک‌های سنتی فعالیت دارند، با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

عروسک منتخب تولیدی این بانوی هنرمند نیز به‌عنوان یکی از آثار برتر جشنواره انتخاب و برای نگهداری و نمایش، به نمایشگاه دائمی آثار جشنواره منتقل شد.

در همین راستا و به‌منظور تداوم تولید و حمایت از بانوان هنرمند عشایری، دو کارگاه تولید عروسک‌های سنتی عشایری در مناطق قشلاقی استان ایجاد شده و از بانوان فعال این حوزه نیز از طریق پرداخت تسهیلات حمایت شده است.

احیای عروسک‌های سنتی عشایری، علاوه بر کمک به حفظ هویت، فرهنگ و پوشش اصیل عشایر، زمینه اشتغال و درآمدزایی بانوان عشایری و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری جامعه عشایری استان قزوین در سطح ملی را فراهم کرده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1405063002561
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha