نخستین جشنواره محلی مادران و کودکان در قلعه‌بالا برگزار شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود از برگزاری نخستین جشنواره محلی مادران و کودکان در روستای هدف گردشگری قلعه‌بالا به مناسبت هفته گردشگری خبر داد.

به‌گزارش میراث آریا، سید محمدصادق رضویان گفت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ گردشگری، تقویت پیوندهای خانوادگی و معرفی ظرفیت‌های بومی منطقه با استقبال گرم اهالی روستا و گردشگران برگزار شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود با اشاره به برنامه‌های متنوع جشنواره اظهار کرد: ساخت و پرواز بادبادک‌های رنگی توسط کودکان همراه با مادران، طراحی نمادهای قوچ، یوز آسیایی و زاغ‌بور به‌عنوان گونه‌های شاخص منطقه و مسابقات مهیج همچون طناب‌کشی و بازی‌های بومی از جمله برنامه‌های این رویداد بود که با شور و نشاط ویژه‌ای برگزار شد.

او افزود: در بخش هنری جشنواره، کودکان با موضوع «گردشگری در روستای من» به نقاشی پرداختند و در بخش خلاقیت نیز چند کودک با ساخت فیلم کوتاه به معرفی جاذبه‌های گردشگری قلعه‌بالا پرداختند که این ابتکار تحسین بازدیدکنندگان را برانگیخت.

رضویان تصریح کرد: در پایان این جشنواره از کودکان برگزیده با اهدای جوایز تقدیر شد و این رویداد به‌عنوان نمونه‌ای موفق از مشارکت مردمی در ترویج گردشگری پایدار و بومی، نشان داد که با همدلی و خلاقیت می‌توان روستاها را به مقاصد جذاب گردشگری تبدیل کرد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود  گقت: روستای قلعه بالا در منطقه‌ای کوهپایه‌ای و در جوار منطقه حفاظت‌ شده توران واقع شده و با خانه‌ها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی پلکانی خود، به‌عنوان نمونه‌ای منحصربه‌فرد از معماری بومی و مقصدی مهم در شرق شهرستان شاهرود شناخته می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404071301387
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha