موزه نگارخانه کاخ گلستان با نمایش آثار نفیس نقاشان قاجار بازگشایی می‌شود

مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان گفت: در ادامه‌ روند بازگشایی موزه‌های این مجموعه پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، موزه نگارخانه از ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به عنوان هشتمین موزه کاخ گلستان بازگشایی و برای بازدید عموم آماده شد.

آفرین امامی در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا گفت: در موزه نگارخانه، ۴۸ تابلو با تکنیک‌های مختلف نقاشی از هنرمندان برجسته دوره قاجار به نمایش درآمده است از جمله این آثار می‌توان به تابلوهایی از کمال‌الملک، صنیع‌الملک، میرزا بابا، محمودخان ملک‌الشعرا و مهدی مصورالملک اشاره کرد.

مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان افزود: موزه نگارخانه مکانی ارزشمند برای آشنایی علاقه‌مندان با تاریخ و سیر تحول هنر نقاشی در دوره قاجار محسوب می‌شود و برخی از آثار برای نخستین بار در معرض دید عموم قرار گرفته‌اند.

امامی همچنین از نمایش چند پیانوی تاریخی در کنار تابلوهای نقاشی خبر داد و توضیح داد: این پیانوها از کشورهای اروپایی به پادشاهان قاجار اهدا شده و اکنون پس از سال‌ها در معرض بازدید عموم قرار گرفته‌اند.

او در ادامه افزود: یک سری اموال جدید نیز برای نخستین بار به این مجموعه اضافه شده است و در دوران جنگ، بهسازی و مرمت فضای داخلی نیز انجام شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404081400984
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha