بازدید از بناهای تاریخی، هدیه میراث‌فرهنگی همدان به جشنواره تئاتر کودک

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان از آمادگی این اداره‌کل برای میزبانی نمایش‌های جشنواره در بناهای تاریخی استان خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، محسن معصوم‌علیزاده چهارشنبه ۱۹ آذرماه در بازدید از ستاد اجرایی جشنواره تأکید کرد: اجرای نمایش‌ها در اماکن تاریخی علاوه بر معرفی این آثار به کودکان، جذابیت رویداد را افزایش می‌دهد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان همدان با بیان اینکه همه فضاها و اماکن تاریخی استان در اختیار جشنواره است و از هرگونه همکاری در این زمینه استقبال می‌کنیم، بر نقش این جشنواره در معرفی ظرفیت‌های گردشگری و فرهنگی استان تأکید کرد.

او ضمن تقدیر از برگزارکنندگان جشنواره و تلاش رسانه‌ها برای بازتاب این رویداد، اظهار کرد: تبلیغات حلقه گمشده گردشگری همدان است و رویدادهای فرهنگی و هنری از جمله جشنواره تئاتر کودک و نوجوان می‌تواند استان را به بهترین شکل معرفی کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان اضافه کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی با حمایت و پیگیری استاندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان و دیگر دستگاه‌های مرتبط، مسیر معرفی همدان را هموار می‌کند. جشنواره تئاتر کودک با توجه به تأثیر فناوری، فضای رسانه‌ای و دسترسی سریع کودکان به اطلاعات، نقش مهمی در انتقال فرهنگ، آداب و رسوم و غنای هویتی به نسل آینده دارد، این جشنواره بین‌المللی است و ظرفیت‌های ایران از این طریق به خوبی معرفی می‌شود.

معصوم‌علیزاده تصریح کرد: ترکیب شور و نشاط کودکان با میراث‌فرهنگی می‌تواند اثرگذاری جشنواره را دوچندان کند، امیدواریم با ادامه این مسیر، نشاط اجتماعی و پویایی در استان تقویت شود و هم‌استانی‌ها بتوانند در فضایی آرام و پرتحرک از این رویداد بهره ببرند.

او با بیان اینکه جشنواره تئاتر کودک پلی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری همدان است، گفت: امیدواریم همدان هر روز شاهد برگزاری رویدادها و جشنواره‌های ارزشمند باشد و همه در کنار هم برای معرفی استان بکوشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091901345
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha