تسلیت مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان به مناسبت درگذشت استاد پیشکسوت احرامی بافی شوشتر

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در پیامی درگذشت استاد حاج عبدالمحمد معظمی‌نژاد استاد و صنعتگر پیشکسوت احرامی‌بافی شوشتر را تسلیت گفت.

به‌گزارش میراث‌آریا، متن پیام تسلیت محمدجوروند بدین شرح است:

«با کمال تأسف و تأثر، درگذشت پیشکسوت فرهیخته و هنرمند گرانقدر عرصه احرامی‌بافی، شادروان استاد حاج‌عبدالمحمد معظمی‌نژاد را به خانواده محترم ایشان، جامعه بزرگ و فعالان صنایع‌دستی استان خوزستان بویژه شهرستان شوشتر شهرملی احرامی‌بافی تسلیت عرض می‌کنم.

بی‌تردید، سال‌ها تلاش صادقانه و آثار ارزشمند آن استاد گرانقدر در پاسداشت هنر اصیل ایرانی و توسعه و ترویج احرامی‌بافی، میراثی ماندگار برای آیندگان خواهد بود.

اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خوزستان ضمن ابراز همدردی عمیق باخانواده آن مرحوم، برای آن فقید سعید رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر، اجر و شکیبائی مسئلت دارد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1404091901359
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha