به گزارش میراثآریا، آوات مکاری روز چهارشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴ در جشنواره و مسابقه غذای محلی سفره کوردی شب چله که با حضور جمعی از مسئولان استانی، فعالان فرهنگی و گردشگری و مردم علاقهمند به این حوزه در هتل شادی سنندج برگزار شد، هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی ظرفیتهای پنهان گردشگری استان عنوان کرد.
رییس گروه توسعه گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی کردستان اظهار کرد: در دهههای اخیر کردستان بیشتر با جاذبههای طبیعی و فرهنگی شناخته شده است، اما ما به دنبال معرفی "کردستان پنهان" هستیم تا بتوانیم استان را بهعنوان مقصد رویدادمحور معرفی کنیم.
او با تاکید بر اهمیت گردشگری رویدادمحور در توسعه صنعت گردشگری استان افزود: گردشگری غذا بهعنوان یکی از ظرفیتهای پنهان استان، میتواند نقش مهمی در جذب گردشگر و توسعه اقتصادی مناطق مختلف ایفا کند.
مکاری عنوان کرد: تاکنون ۱۹ غذای محلی کردستان در فهرست آثار ملی ثبت شده و این استان جایگاه قابل توجهی در حوزه گردشگری غذا به دست آورده است.
رییس گروه توسعه گردشگری کردستان یادآور شد: در راستای توسعه گردشگری رویدادمحور، تورهای تخصصی گردشگری غذا در استان برگزار میشود و روستاهایی که در حوزه غذا مطرح هستند شناسایی و معرفی خواهند شد.
در جشنواره سفره کوردی شب چله، ۲۳ میز غذا برپا شد و از سه نفر برتر و همچنین مسنترین شرکتکننده با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
همچنین در این جشنواره از کتاب فرهنگ خوراک در هورامان تالیف امیر صادقی رونمایی شد.
انتهای پیام/
نظر شما