برگزاری کارگاه تخصصی «فن شموشه‌بافی» در موزه روستایی گلستان

حمید عمرانی رکاوندی، مسئول کمیته پژوهش فرهنگ و میراث ناملموس هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام و معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان، از برگزاری کارگاه تخصصی فن شموشه‌بافی در موزه روستایی گلستان خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، حمید عمرانی رکاوندی امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ در خصوص برنامه های اجرایی توسط این کمیته، گفت: به مناسبت هفته پژوهش و در راستای برنامه‌های علمی هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام، کارگاه تخصصی فن شموشه‌بافی با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان و دانشجویان دانشگاه ملی و مهارت گرگان برگزار شد.

او افزود: این کارگاه با حضور دکتر آتوسا مومنی، رئیس مرکز مطالعات پاسداری از میراث ناملموس آسیای مرکزی و غربی یونسکو، در موزه روستایی گلستان واقع در پارک جنگلی قرق برگزار شد و مورد استقبال علاقه‌مندان و دانشجویان قرار گرفت.

عمرانی رکاوندی ادامه داد: در ابتدای این کارگاه، جاوید ایمانیان، کارشناس مسئول مرمت بناهای تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان، به تشریح اهمیت شناخت دانش‌های بومی در فن و فناوری سازه‌های چوبی و نقش آن در پاسداری از میراث فرهنگی پرداخت.

او گفت: در ادامه، عبدالله ملکی، استادکار سنتی، به صورت عملی فن شموشه‌بافی را آموزش داد و شرکت‌کنندگان از نزدیک با مراحل اجرایی، ابزارها و ظرافت‌های این فن سنتی آشنا شدند.

معاون میراث‌فرهنگی گلستان با اشاره به رویکرد علمی و آموزشی جشنواره تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌های تخصصی در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، از جمله برنامه‌های هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام است که در طول چهار روز این رویداد بین‌المللی برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام تا ۲۸ آذرماه، از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان گلستان میزبان علاقه‌مندان، پژوهشگران و فعالان حوزه فرهنگ و میراث است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092702024
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha