بررسی تمهیدات ارائه خدمات به گردشگران در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان تنگستان

تمهیدات ارائه خدمات به گردشگران در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان تنگستان بررسی شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، یونس حیدری امروز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ در نشست ستاد خدمات سفر شهرستان اظهار کرد: در این جلسه، ضمن پیگیری مصوبات نشست قبلی ستاد، دستگاه‌های اجرایی گزارشی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو ارائه کردند.

رئیس نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تنگستان افزود: در راستای ساماندهی اسکان مسافران نوروزی، موضوع ایجاد کمپ‌های گردشگری و اسکان در مدارس مورد بررسی قرار گرفت و مدارس محل اسکان و استقرار مسافران در شهر اهرم معرفی و تعیین شد. همچنین ایجاد کمپ‌های اسکان مسافران نوروزی در شهر اهرم با عنوان «کمپ زائر خضرخان» و در شهر دلوار با عنوان «کمپ شهید رئیسعلی دلواری» پیشنهاد شد.

او ادامه داد: بر اساس مصوبات این نشست، مقرر شد قلعه کلات زائر خضرخان و شهرداری‌های دلوار و شهر آباد، در راستای حمایت از صنعتگران و مشاغل خانگی، نسبت به ایجاد بازارچه‌های صنایع‌دستی با مشارکت نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تنگستان و با هماهنگی معاونت صنایع‌دستی استان، اقدامات لازم را انجام دهند.

در ادامه این جلسه، نسیم هندی‌پور، بخشدار بخش مرکزی، ضمن قدردانی از برگزاری نشست ستاد خدمات سفر شهرستان، گزارشی از وضعیت منطقه نمونه گردشگری خائیز و بوم‌گردی‌های موجود ارائه کرد.

پس از آن، علی تنگ‌ارمی، معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان تنگستان، با تأکید بر اهمیت آمادگی هرچه بیشتر برای میزبانی از مسافران نوروزی، دستور صدور احکام کمیته‌های ستاد خدمات سفر شهرستان را در اولین فرصت صادر کرد و از دستگاه‌های متولی و اعضای ستاد خواست نسبت به انجام بازدیدها و نظارت‌های میدانی اقدام و گزارش‌های خود را در اسرع وقت به‌صورت مکتوب ارائه دهند.

او همچنین بر حضور رئیس انجمن‌های بوم‌گردی استان، نماینده لیدرهای تورهای گردشگری و شوراهای روستاهای هدف گردشگری در جلسه آتی ستاد تأکید کرد و از مدیران شهرستانی خواست با نظارت دقیق بر اماکن مجاز و غیرمجاز، مساجد و محل‌های اقامه نماز، گشت‌های دریایی، رستوران‌ها، سرویس‌های بهداشتی و نیز اتخاذ تمهیدات لازم در حوزه آب و برق، زمینه ایجاد فضایی مطلوب برای مهمانان نوروزی را فراهم کنند.

معاون فرماندار شهرستان تنگستان در پایان بر لزوم چاپ نقشه‌ها و بروشورهای گردشگری در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأکید کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404100700431
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha