تعامل سازنده تشکل‌های مردم‌نهاد با میراث فرهنگی؛ حضور گردشیاران اراک در قلعه تاریخی سالار محتشم خمین

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین از حضور انجمن مردم‌نهاد «گردشیاران اراک» در قلعه تاریخی و موزه مردم‌شناسی سالار محتشم این شهرستان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، علی مشهدی با اعلام این خبر گفت: در راستای توسعه تعاملات فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه گردشگری، انجمن مردم‌نهاد گردشیاران اراک با حضور در شهرستان خمین، از قلعه تاریخی سالار محتشم و موزه مردم‌شناسی این مجموعه بازدید به عمل آورد.

رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان خمین افزود: قلعه تاریخی سالار محتشم به عنوان یکی از بناهای شاخص و ارزشمند شهرستان خمین، با برخورداری از معماری فاخر و کاربری فرهنگی ـ موزه‌ای، نقش مهمی در معرفی تاریخ، فرهنگ و سبک زندگی گذشتگان منطقه ایفا می‌کند. بازدید اعضای انجمن گردشیاران از این مجموعه، فرصت مناسبی برای آشنایی نزدیک‌تر با ظرفیت‌های موزه‌ای و مردم‌شناختی شهرستان فراهم ساخت.

او با اشاره به برنامه‌های آموزشی حاشیه این بازدید تصریح کرد: در جریان این حضور، یک کلاس آموزشی تخصصی با موضوع «سنگ‌نگاره‌های تیمره» برگزار شد که طی آن، گردشیاران اراک با پیشینه تاریخی، ارزش‌های باستان‌شناختی و جایگاه منحصربه‌فرد این مجموعه کم‌نظیر از هنر صخره‌ای آشنا شدند.

سنگ‌نگاره‌های تیمره به عنوان یکی از کهن‌ترین اسناد تصویری بشر، از اهمیت ملی و بین‌المللی برخوردار بوده و حفاظت و معرفی صحیح آن‌ها نیازمند آگاهی و مشارکت فعالان حوزه گردشگری است.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404101400887
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha