احداث هتل شهرک صنعتی اشنویه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: احداث هتل شهرک صنعتی اشنویه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اجرا فازهای بعدی آن در دستور کار قرار دارد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، رضا حیدری امروز چهارشنبه 24 دی‌ماه، با اعلام این خبر اظهار کرد: احداث هتل شهرک صنعتی اشنویه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیش‌بینی می‌شود این هتل در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی با بیان اینکه این هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان در سه طبقه در حال احداث است، افزود: این هتل دارای ۲۴ سوئیت با ۷۰ تخت اقامتی است.

او گفت: با توجه به اینکه اشنویه با کمبود مراکز اقامتی مواجه است احداث این هتل می‌تواند نقش مهمی در تقویت زیرساخت‌های گردشگری این شهر ایفا کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404102401428
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha