طوفان و بارش‌های پراکنده در راه سیستان و بلوچستان/ گردشگران احتیاط کنند

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از فعالیت سامانه بارشی ضعیف و وزش باد شدید از ۳۰ دی تا دوم بهمن در استان خبر داد و درباره کاهش میدان دید و اختلالات احتمالی در تردد هشدار داد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، محسن حیدری از ورود یک سامانه جوی از بعدازظهر سه‌شنبه ۳۰ دی ماه خبر داد و اظهار کرد: این سامانه تا اواخر وقت پنجشنبه،۲ بهمن ماه در استان فعال خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اشاره به هشدار سطح زرد هواشناسی برای فعالیت این سامانه افزود: از بعدازظهر سه‌شنبه تا چهارشنبه شب این هفته، شهرستان زاهدان و مناطق مرکزی سیستان و بلوچستان شاهد وزش باد شدید جنوبی - غربی و گرد و خاک خواهند بود.

او خاطرنشان کرد: روز چهارشنبه، رگبارهای پراکنده همراه با رعد و برق در نیمه شمالی و مناطق شرقی استان پیش‌بینی می‌شود.

حیدری اضافه کرد: از چهارشنبه شب تا پایان پنجشنبه این هفته نیز وزش باد به نسبت شدید شمالی به افزایش غبار و کاهش محسوس دما در استان سیستان و بلوچستان منجر خواهد شد.

او با اشاره به تأثیر این شرایط جوی بر زیرساخت‌ها، کاهش میدان دید در جاده‌های اصلی (به‌ویژه محورهای زاهدان - بم و ایرانشهر - بم)، اختلال در حرکت قطارها و تأخیر یا لغو پروازها را محتمل دانست و به شهروندان توصیه کرد از سفرهای غیرضروری در این روزها پرهیز کرده و هنگام رانندگی احتیاط لازم را رعایت کنند.

حیدری همچنین بر ضرورت مراقبت از سازه‌های موقت مانند گلخانه‌ها، سقف‌ها و تابلوهای تبلیغاتی تأکید کرد و از مردم خواست از کوهنوردی و پارک کردن خودرو در مجاور ساختمان‌های فرسوده یا زیر درختان خودداری کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404102901552
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha