نمایشگاه گردشگری تهران، بستر شناسایی بازار هدف مبلمان منبت ملایر

شهردار ملایر گفت: انتظار می‌رود در نمایشگاه گردشگری تهران، فعالان صنعت مبلمان شهرستان با تشکیل یک تیم اقتصادی و بازاریابی، وارد تعامل با مجتمع‌های بزرگ، هتل‌ها و شرکت‌ها شده و بازارهای هدف جدیدی برای صنعت مبلمان منبت شناسایی کنند.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، مجید فرجی در دومین جلسه هماهنگی حضور شهر جهانی مبلمان منبت ملایر در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی تهران، اظهار کرد: امسال حضور ملایر در این رویداد باید متفاوت از سال‌های گذشته باشد.

شهردار ملایر اضافه کرد: انتظار می‌رود فعالان صنعت مبلمان شهرستان با تشکیل یک تیم اقتصادی و بازاریابی، وارد تعامل با مجتمع‌های بزرگ، هتل‌ها و شرکت‌ها شده و بازارهای هدف جدیدی برای صنعت مبلمان منبت شناسایی کنند.

او تصریح کرد: علاوه بر این، برنامه‌ریزی برای برگزاری جلساتی با اتاق بازرگانی ایران در راستای فروش محصولات و توسعه این هنر–صنعت در دستور کار قرار دارد.

در ادامه ابراهیم جلیلی، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر بیان کرد: امسال شهرستان ملایر به ‌صورت مستقل در این رویداد حضور خواهد داشت و لازم است تمرکز اصلی بر موضوع سرمایه‌گذاری، شناسایی بازارهای هدف جدید و معرفی محصولات با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین و دانش روز باشد.

در پایان جلسه، در خصوص تبلیغات محیطی نمایشگاه، استفاده از ظرفیت رادیو نمایشگاه و تلویزیون‌های شهری مستقر در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404110700254
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha