آمادگی کامل تأسیسات گردشگری قم برای میزبانی از زائران نیمه‌شعبان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم؛ ضمن تبریک فرا رسیدن ایام مبارک نیمه‌شعبان و میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت ولی‌عصر(عج)، از آمادگی کامل مجموعه‌های گردشگری، اقامتی و پذیرایی این استان برای ارائه خدمات مطلوب به زائران شهر کریمه اهل ‌بیت(ع) خبر داد.

به ‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، بهزاد احمدی فارسانی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام مبارک نیمه‌شعبان و میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت ولی‌عصر(عج)، از آمادگی کامل مجموعه‌های گردشگری، اقامتی و پذیرایی این استان برای ارائه خدمات مطلوب به زائران آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم، با اشاره به جایگاه قم به ‌عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های گردشگری مذهبی کشور اظهار کرد: در آستانه نیمه‌شعبان امسال، ۲۹۰ مجموعه اقامتی شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمان‌پذیرها، مجتمع‌های اقامتی و خانه‌های مسافر دارای مجوز، در آمادگی کامل قرار دارند تا پذیرای خیل عظیم زائران و مسافران باشند.

احمدی خاطرنشان کرد: هتل‌ها و هتل‌آپارتمان‌های استان نیز به منظور رفاه حال زائران، خدمات اقامتی خود را با تخفیف ویژه ۴۰ درصدی ارائه می‌کنند.

او همچنین از تخصیص اعتبار برای تولید محتوای اختصاصی ویژه نیمه‌شعبان خبر داد و افزود: این محتواها با هدف معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، مذهبی و گردشگری استان قم طراحی می‌شود و در نمایشگاه‌های بین‌المللی و رویدادهای مرتبط، به عنوان بسته فرهنگی استان ارائه خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم تأکید کرد: این اقدام، گامی مؤثر در معرفی استان قم به‌ عنوان مقصد بین‌المللی گردشگری مذهبی است.

احمدی با اشاره به اقدامات در محورهای مواصلاتی بیان کرد: مجتمع‌های بین‌راهی و واحدهای پذیرایی استان در مسیرهای منتهی به قم نیز آماده ارائه خدمات ویژه به زائران هستند. این خدمات شامل عرضه غذای گرم، ایجاد غرفه‌های صنایع‌دستی، خدمات فرهنگی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی گردشگری است تا زائران و مسافران در طول مسیر از امکانات مناسب بهره‌مند شوند.

او افزود: همزمان با ایام نیمه‌شعبان، تمامی تأسیسات گردشگری، مراکز اقامتی و مجتمع‌های پذیرایی، با هماهنگی ستاد خدمات سفر استان، در حالت آماده‌باش قرار دارند و نظارت‌های مستمر بر کیفیت خدمات، قیمت‌ها و سلامت مواد غذایی در حال انجام است.  

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم؛ ضمن قدردانی و سپاسگزاری از همکاری سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی، هلال‌احمر و نیروی انتظامی، از تشکیل گروه‌های گشت نظارتی مشترک خبر داد که در ایام نیمه‌شعبان به صورت شبانه‌روزی در سطح استان فعالیت دارند.

احمدی با اشاره به احتمال میزبانی سه‌روزه از زائران در این ایام تصریح کرد: استان قم با ظرفیت گسترده زیرساخت‌های گردشگری، توان و آمادگی لازم برای ارائه خدمات مطلوب به زائران حضرت فاطمه معصومه(س) و منتظران ظهور امام زمان(عج) را داراست و تلاش همه همکاران ما در این اداره‌کل بر این است که میزبان درخور شأن زائران بانوی کرامت(س) باشند.

او همچنین از مسافران درخواست کرد که برای اقامت و اسکان حتماً از مراکز اقامتی دارای مجوز استفاده کنند. 

امسال، چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه، مصادف با ۱۵ ‌شعبان سالروز میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود(عج) دوازدهمین امام شیعیان است و این روز به نام «روز جهانی مستضعفین» و نیز «روز سربازان گمنام امام زمان(عج)» نامیده می‌شود.   

انتهای پیام/

کد خبر 1404111300605
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha