آغاز فرآیند تشکیل تشکل حرفه‌ای صنایع‌دستی استان سمنان

معاون صنایع‌دستی استان سمنان از برگزاری نخستین جلسه هم‌اندیشی تشکیل تشکل حرفه‌ای فعالان صنایع‌دستی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، سمانه سلطانی‌پور گفت: اولین جلسه هم‌اندیشی نحوه تشکیل تشکل حرفه‌ای صنایع‌دستی استان سمنان با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی استان، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف، دانشگاه و جمعی از هنرمندان برگزار شد.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: این تشکل در راستای اجرای جزء یک بند «الف» ماده ۸۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و با هدف هم‌افزایی در حوزه آموزش، تولید و بازرگانی صنایع‌دستی تشکیل می‌شود و بستری منسجم برای سامان‌دهی فعالیت‌های صنفی هنرمندان فراهم خواهد کرد.

او تصریح کرد: تشکیل این تشکل نقش مؤثری در توسعه، ترویج و معرفی صنایع‌دستی استان دارد و می‌تواند زمینه ارتقای جایگاه اقتصادی هنرمندان، تقویت زنجیره ارزش و ورود هدفمند محصولات به بازارهای داخلی و خارجی را فراهم کند.

سلطانی‌پور با اشاره به محتوای این نشست اظهار کرد: در این جلسه اهداف، برنامه‌ها و چارچوب‌های قانونی تشکیل تشکل تشریح شد و راهکارهای اجرایی آن مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت مشارکت فعال هنرمندان، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای صنفی در پیشبرد اهداف این تشکل تأکید شد.

معاون صنایع‌دستی استان سمنان خاطرنشان کرد: در ادامه نشست، رئیس دانشکده هنر استان سمنان بر نقش تشکل به‌عنوان مرجع ارزیابی، نرخ‌گذاری و نظارت بر فعالیت‌های صنایع‌دستی تأکید کرد و نماینده اتاق بازرگانی نیز پیشنهادهایی برای اصلاح و تکمیل فرآیندهای قانونی ارائه داد.

او افزود: در پایان این نشست، مواردی از جمله معرفی نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های اجرایی مدعو، صدور احکام اعضای کارگروه، اعلام قوانین و مقررات مرتبط برای مکاتبه با وزارت متبوع، معرفی نمایندگان هنرمندان هر شهرستان، صدور حکم ناظر کارگروه و برگزاری جلسات به‌صورت ماهانه و مستمر به تصویب رسید.

سلطانی‌پور تأکید کرد: راه‌اندازی این تشکل در مسیر سیاست‌های وزارت میراث‌فرهنگی و با رویکرد فعالیت‌های جمعی بدون انحصارگرایی انجام می‌شود و مشارکت اتاق‌های اصناف، بازرگانی و سایر دستگاه‌ها می‌تواند نقش مهمی در توانمندسازی هنرمندان و رونق اقتصاد صنایع‌دستی استان سمنان ایفا کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404112001052
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha