صدور هشدار سطح زرد برای وزش باد شدید و گردوخاک در کردستان/ صعود به ارتفاعات و مناطق برف‌گیر ممنوع است

کارشناس هواشناسی کردستان از صدور هشدار هواشناسی سطح زرد خبر داد و گفت: فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن‌ماه، وزش باد شدید تا نسبتا شدید، به‌ویژه در نیمه شرقی و شمالی استان، همراه با احتمال انتقال گردوخاک رخ خواهد داد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، نشمیل احمدیانی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به سرعت و جهت وزش باد طی امروز و فردا، احتمال شکل‌گیری گردوخاک بر روی کشور عراق و انتقال بخشی از آن به داخل استان، عمدتا در بخش‌های غربی و جنوبی، طی امشب و فردا وجود دارد.

کارشناس هواشناسی کردستان افزود: این سامانه از روز پنجشنبه ۳۰ بهمن آغاز و تا پایان همان روز ادامه خواهد داشت و نوع مخاطره شامل وزش باد شدید تا نسبتا شدید، احتمال شکل‌گیری گردوخاک و انتقال گردوخاک مهاجر، کاهش کیفیت هوا و در دامنه‌ها و ارتفاعات برف‌گیر و احتمال وقوع بهمن است.

او عنوان کرد: تمامی مناطق استان تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرند، اما نیمه شرقی و شمالی استان از جمله شهرستان‌های بیجار، قروه، دهگلان، زرینه، سقز، هزارکانیان و بانه بیشتر در معرض اثرات آن خواهند بود.

احمدیانی یادآور شد: احتمال سقوط اشیاء از ارتفاع، خسارت به سازه‌های موقت مانند بنرها، تابلوهای تبلیغاتی و گلخانه‌ها، شکستن نهال‌ها و درختان فرسوده، وقوع بهمن در نواحی برفگیر و کاهش کیفیت هوا از جمله پیامدهای این سامانه است.

کارشناس هواشناسی کردستان بیان کرد: شهروندان از صعود به ارتفاعات و انجام فعالیت‌های کوهنوردی خودداری کنند و فعالیت‌های متاثر از وزش باد در فضای باز را متوقف کرده و از پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره پرهیز کنند؛ همچنین لازم است استحکام سازه‌های موقت و پوشش گلخانه‌ها بررسی و تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی اندیشیده شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404112901782
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha