مهران با راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری به مهم‌ترین مرز تجاری کشور تبدیل می‌شود

استاندار ایلام در نشست مشترک با استاندار واسط عراق گفت: با راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری مهران ایلام، این مرز به مهم‌ترین مرز تجاری کشور مبدل می‌شود.

به گزارش میراث‌آریا، احمد کرمی استاندار ایلام در نشست مشترک با استاندار واسط اظهار کرد: برای ما ایرانیان، مرز به‌معنای فاصله نیست، ایران و عراق صرفاً هم‌مرز نیستند، بلکه همسایه‌هایی با پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی و برادرانه‌ هستند، در پرتو همین روابط ریشه‌دار، همکاری مشترک استان‌ها در برگزاری آیین عظیم اربعین، جلوه‌ای روشن از هم‌افزایی و همکاری مسئولانه دو طرف است.

استاندار ایلام با اشاره به ضرورت تداوم این مسیر افزود: امیدواریم این همکاری‌ها روزبه‌روز ارتقا یابد، بی‌تردید، تعامل برادرانه دو استان، افزون بر بهبود خدمت‌رسانی در اربعین، زمینه تحکیم هرچه بیشتر روابط میان دو استان را فراهم خواهد کرد.

کرمی با یادآوری پیوندهای تاریخی مشترک ایلام و واسط، تصریح کرد: ایلام هرگز تاریخ و جایگاه شهر تاریخی مادریار ( کوت) را فراموش نکرده است. مردم ایلام و واسط از پیشینه‌ای باشکوه برخوردارند و امروز بیش از هر زمان دیگری باید در مسیر ارتقای روابط گام برداریم.

او ادامه داد: با گسترش همکاری‌های تجاری، فرهنگی و اقتصادی میان دو استان، این‌گونه نشست‌ها باید استمرار یابد تا آینده‌ای روشن برای ایلام و واسط رقم بخورد. ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه گردشگری، توریسم سلامت، تجارت مرزی، توسعه کشاورزی و بهره‌برداری از معادن وجود دارد که می‌تواند مبنای همکاری‌های مؤثر و پایدار قرار گیرد.

استاندار ایلام خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم، توسعه مراودات منطقه‌ای به‌طور جدی مدنظر است و امیدواریم در چارچوب این رویکرد، ارتباطات میان استان‌های ایلام و واسط در ابعاد مختلف بیش از پیش گسترش یابد.

کرمی از تشکیل کمیته تجاری ایلام و واسط در سطح معاونان استانداران خبر داد و گفت: یک هیئت متشکل از اتاق بازرگانی ایلام و واسط نیز برای توسعه تجارت دو استان فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

استاندار ایلام اضافه کرد: با راه اندازی منطقه آزاد تجاری مهران، این مرز با مهم‌ترین مرز تجاری کشور مبدل می‌شود.

او بیان کرد: تردد خودروهای دو استان واسط و ایلام از مرز مهران و زرباطیه از طریق وزارت امور خارجه در دست پیگیری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404112901788
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha