دستگیری ۳حفار غیرمجاز در روستای ساریجالو شهرستان سلطانیه

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان زنجان، از دستگیری سه نفر حفار غیرمجاز در روستای ساریجالو شهرستان سلطانیه خبر داد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، سرهنگ ناصر حبیبیان، روز چهارشنبه ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: سه نفر حفار غیرمجاز در روستای ساریجالو شهرستان سلطانیه با همکاری نیروهای انتظامی و یگان حفاظت میراث‌فرهنگی شهرستان  در حین انجام حفاری غیرمجاز شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان زنجان  افزود: از متهمان ادوات و تجهیزات حفاری نیز کشف و ضبط شده و پرونده آنان برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شده است.

او گفت: هرگونه حفاری به قصد کشف آثار تاریخی جرم محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: یگان حفاظت با هرگونه فعالیت غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی به‌صورت قاطع و قانونی برخورد خواهد کرد.

سرهنگ حبیبیان از مردم و اهالی مناطق مختلف استان خواست در صورت مشاهده‌ هرگونه مورد مشکوک به حفاری غیرمجاز، موضوع را سریعاً از طریق شماره تماس‌های یگان حفاظت میراث‌فرهنگی اطلاع دهند تا نسبت به جلوگیری از تخریب و صیانت از میراث ارزشمند فرهنگی و تاریخی استان اقدام شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404112901790
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha