آیین درختکاری در باغ‌های تاریخی بیرجند به یاد رهبر شهید انقلاب اسلامی برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: همزمان با هفته درختکاری آیین کاشت نهال های مثمر و تزئینی در میراث جهانی باغ و عمارت اکبریه، باغ تاریخی رحیم آباد و سایر باغ ها و بناهای تاریخی سطح استان برگزار شد.

به‌گزارش خبرنگار  میراث‌آریا، سید احمد برآبادی امروز سه‌شنبه ۱۹ اسفند با اعلام این خبر اظهار کرد: آیین غرس نهال‌های مثمر و تزئینی متناسب با ترکیب بندی درختان در باغ‌های تاریخی سطح استان برگزار شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی افزود: آیین درختکاری در باغ‌های تاریخی خراسان جنوبی هرساله برگزار می‌شود لیکن تفاوت ‌مراسم امسال با سالهای گذشته در یادبود این آیین است و مراسم امسال با یاد و بزگداشت رهبر فرزانه شهید انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای شهید (ره) برگزار شد.

برآبادی گفت: امسال هم پویش درختکاری برای همشهری‌هایی که علاقمند نهالی در باغ‌های تاریخی استان با نام و خاطره درگذشتگانشان بکارند برپاست و کسانی که تمایل دارند در این پویش مشارکت کنند می‌توانند با هماهنگی مدیران باغ‌های تاریخی اقدام کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404121900779
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha