تمدید کارت راهنمایان گردشگری منقضی استان فارس تا پایان فروردین ۱۴۰۵ ‌

معاون گردشگری اداره‌کل استان فارس گفت: کارت‌های راهنمایان گردشگری که تاریخ اعتبار آن‌ها به پایان رسیده است تا پایان فروردین ۱۴۰۵ معتبر باقی خواهند ماند.

‌ به گزارش خبرنگار میراث آریا، حیدرعلی زادهدیان‌نژاد گفت: این تصمیم به دلیل عدم امکان انجام فرآیند فنی تمدید و صدور کارت در حال حاضر اتخاذ شده است. طبق این مصوبه، راهنمایان می‌توانند تا پایان فروردین سال آینده از کارت‌های منقضی‌شده خود در انجام فعالیت‌های حرفه‌ای استفاده کنند.

معاون گردشگری فارس اضافه کرد: در صورت تغییر شرایط یا تکمیل فرآیند صدور کارت‌های جدید، اطلاع‌رسانی مجدد انجام خواهد شد و راهنمایان به‌موقع در جریان قرار می‌گیرند. ‌

زاهدیان نژاد افزود: صنعت گردشگری استان فارس یکی از بخش‌های مهم اشتغال‌زا در منطقه است و راهنمایان گردشگری نقش اصلی در ارائه خدمات به مسافران داخلی و خارجی دارند. تصمیم اخیر با هدف حفظ تداوم خدمات گردشگری و حمایت از فعالان این بخش اتخاذ شده است.

او تأکید کرد این تمدید موقت بوده و در نهایت فرآیند رسمی صدور و تمدید کارت‌ها به صورت عادی پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404122701020
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha