بازدید استاندار خراسان جنوبی از ایستگاه‌های نوروزی شهرستان طبس/ مسافران و آسیب‌دیدگان جنگ که به خراسان جنوبی سفر کرده‌اند باید در آرامش باشند

استاندار خراسان جنوبی در بازدید از ایستگاه‌های نوروزی شهرستان طبس گفت: مسافران و آسیب‌دیدگان جنگ که به خراسان جنوبی سفر کرده‌اند باید در آرامش باشند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سید محمدرضا هاشمی در معیت محمد نصیری نماینده مجلس و مدیرکل میراث‌فرهنگی استان روز جمعه ۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ از ایستگاه‌های نوروزی، روستای جهانی گردشگری اصفهک و ستاد اسکان شهرستان طبس، بازدید و بر ارائه خدمات مطلوب به مسافران تأکید کرد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: باید تلاش کنیم که مسافران و آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی رمضان که به استان ما آمده‌اند در فضایی امن و با حفظ آرامش اقامت کنند.

او افزود: شهرستان طبس در کریدور سفر در پنج محور اصلی قرار دارد و طی سال گذشته اقدامات و پیگیری‌هایی برای دو بانده شدن محورهای مواصلاتی این شهرستان انجام شده و خوشبختانه از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری مبلغ قابل ملاحظه‌ای به این شهرستان اختصاص پیدا کرده است.

هاشمی همچنین به رانندگان و مسافران ورودی به خراسان جنوبی توصیه کرد: ما تمام تلاشمان را برای تامین نیازهای شما به کار گرفته‌ایم و افزایش بازارچه‌های نوروزی و سیاه چادرهای عشایری در مبادی ورودی و محورهای مواصلاتی با هدف ایجاد مکان‌های برای توقف و استراحت شماست و ضروری است که با سرعت مطمئنه و حفظ آرامش سفر کنید تا نوروز خوبی برای همه رقم بخورد و شاهد کاهش تصادفات نسبت به سال گذشته باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1405010900619
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha