بازدید معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از مجموعه‌های فرهنگی تاریخی عطار و خیام نیشابوری

سید حمید پورمحمدی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، علیرضا قامتی معاون عمرانی استانداری و مهدی دونده معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور از مجموعه‌های تاریخی فرهنگی عطار و خیام نیشابوری بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، غلامحسین مظفری‌ شنبه هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در حاشیه بازدید از مجموعه فرهنگی تاریخی عطار نیشابوری گفت: تغییر انجام شده در وضعیت فضای سبز آرامگاه عطار قابل تحسین و چشم‌گیر است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: میراث‌فرهنگی اقدامات قابل توجه و مهمی را در راستای بهبود وضعیت باغ و فضای سبز مجموعه فرهنگی تاریخی عطار انجام داده که مورد توجه گردشگران و مراجعان قرار گرفته است.

او گفت: مجموعه‌های فرهنگی و تاریخی خیام و عطار نیشابوری و فردوسی در مشهد باید به صورت هیئت امنایی اداره شوند.

هم‌چنین حسن گیاهی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نیشابور به تشریح اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته پرداخت و گفت: با حمایت مدیران استان، شهرستان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی توانستیم طی سه مرحله حدود ۳ هزار مترمربع از فضای سبز آرامگاه عطار و کمال الملک را احیا و بازپیرایی کرده و اقدام لازم برای زیباسازی باغ انجام دهیم.

معاون رئیس‌جمهوری و  رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و استاندار خراسان رضوی نیز از باغ آرامگاهی خیام بازدید و امامزاده محمد محروق را زیارت کردند.

در این بازدید معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور از زحمات کارکنان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این شهرستان تقدیر کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405010900666
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha