ظرفیت‌های طبیعی و گردشگری کوهرنگ چهارمحال و بختیاری به‌کارگیری شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: از ظرفیت‌های طبیعی و گردشگری شهرستان کوهرنگ به‌طور هدفمند در راستای اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی منطقه به‌کارگیری شود.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، جعفر مردانی روز جمعه ۲۳ مردادماه جاری در بازدید از منطقه گردشگری چشمه دیمه و پیگیری میدانی مسائل و مطالبات مردم کوهرنگ گفت: پی‌گیری درخواست‌های مردم و تسریع در رفع مشکلات این شهرستان ضروری است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی و گردشگری شهرستان کوهرنگ افزود: بهره‌گیری هدفمند از این ظرفیت‌ها برای رونق گردشگری، ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد منطقه مورد توجه قرار گیرد.

مردانی تصریح کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای رفع موانع و تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرستان کوهرنگ به‌ویژه در حوزه گردشگری ضروری است.

او یادآور شد: توسعه طرح‌های گردشگری باید با رعایت ضوابط قانونی و زیست‌محیطی و متناسب با ظرفیت‌های منطقه انجام و زمینه بهره‌مندی مردم محلی از آثار اقتصادی و اشتغال‌زایی این طرح‌ها فراهم شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405052401685
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha