فرمانده جدید یگان حفاظت میراث‌فرهنگی همدان معرفی شد    

آیین تکریم و معارفه فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان همدان با حضور سرهنگ آیت احمدی فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و محسن معصوم‌علیزاده مدیرکل میراث‌فرهنگی استان همدان برگزار شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سرهنگ آیت احمدی فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دوشنبه ۲۶ مرداد در این جلسه با اشاره به تعداد محدود پرسنل یگان حفاظت میراث‌فرهنگی در سطح کشور، بر ضرورت حرکت به سمت هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نو تأکید کرد.

او بر اهمیت مشارکت مردمی و تعامل با دهیاری‌ها، ائمه نماز جماعت و اهالی محلی تأکید کرد و خواستار استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی در حوزه حفاظت از میراث‌فرهنگی شد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کشور همچنین بر ضرورت همگرایی و همپوشانی با محیط‌زیست در راستای حفاظت از میراث‌فرهنگی تأکید کرد.

در ادامه محسن معصوم‌علیزاده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با تأکید بر وظیفه خطیر یگان حفاظت میراث‌فرهنگی در صیانت از آثار و اماکن تاریخی، اظهار کرد: جلوگیری از تعرض به اماکن، بناها و محوطه‌های تاریخی و حفاظت از میراث‌فرهنگی از مهم‌ترین وظایف یگان حفاظت است.

او بر ضرورت آموزش جامعه و افراد عمومی در زمینه حفظ و نگهداری از میراث‌فرهنگی تأکید کرد و گفت: افزایش آگاهی عمومی در این حوزه، در راستای حفظ و صیانت از میراث‌فرهنگی اهمیت دارد و استفاده از فناوری‌های نو در حوزه حفاظت از میراث‌فرهنگی ضروری است.  

در پایان این مراسم، از تلاش‌های سیداحسان اولیایی، سرپرست یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان همدان تقدیر و طی حکمی سیدعباس‌علی سپهر به‌عنوان فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان معرفی شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405052602000
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha