بازارچه صنایع‌دستی دهدشت با حضور وزیر کار افتتاح می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سومین روز هفته دولت و در سفر دو روزه به کهگیلویه و بویراحمد، ضمن پیگیری پروژه‌های عمرانی و اقتصادی، بازارچه صنایع‌دستی بافت تاریخی دهدشت را افتتاح می‌کند.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سومین روز از هفته دولت و به‌منظور افتتاح، بازدید و کلنگ‌زنی مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی، اقتصادی، تولیدی و گردشگری، وارد شهر یاسوج شد.

این سفر در قالب برنامه‌ای دو روزه انجام می‌شود و افتتاح بازارچه صنایع‌دستی در بافت تاریخی دهدشت، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در حوزه گردشگری و حمایت از هنرمندان و فعالان صنایع‌دستی استان به‌شمار می‌رود.

بازدید از بافت قدیم دهدشت و افتتاح بازارچه صنایع‌دستی این منطقه، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و هنری کهگیلویه و بویراحمد و تقویت مسیر عرضه تولیدات هنرمندان بومی فراهم می‌کند.

بازدید از سالن ورزشی کارگران سی‌سخت، کلنگ‌زنی فاز نخست پروژه بهسازی و ایمن‌سازی گردنه بیژن، افتتاح کارخانه خمیر کاغذ در شهرک فرودگاه و افتتاح کارخانه تولید قیر و ایزوگام، از دیگر برنامه‌های سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کهگیلویه و بویراحمد است.

این سفر با هدف بررسی روند اجرای طرح‌ها، پیگیری توسعه زیرساخت‌های اقتصادی و اشتغال‌زا، حمایت از تولید و توجه به ظرفیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی استان انجام می‌شود.

برنامه‌های سفر دو روزه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کهگیلویه و بویراحمد، در راستای گرامیداشت هفته دولت و با محوریت خدمت‌رسانی، توسعه متوازن و تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز استان دنبال خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060400423
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha