۷ زیرساخت گردشگری در استان هرمزگان به بهره‌برداری رسید

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از بهره‌برداری هفت طرح زیرساختی گردشگری در شهرستان‌های سیریک، جاسک، پارسیان، ابوموسی، قشم و بندرلنگه همزمان با هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، سلیم محمدی، روز دوشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۵، با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف توسعه و تقویت زیرساخت‌های گردشگری، ارتقای کیفیت خدمات به گردشگران و فراهم‌سازی زمینه مناسب برای رونق گردشگری در مناطق مختلف استان اجرا و به بهره‌برداری رسیده‌اند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: برای اجرای این پروژه های زیرساختی گردشگری، در مجموع ۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.

او عنوان کرد: طرح‌های به بهره‌برداری رسیده شامل کمپینگ‌های گردشگری، سوئیت‌های اقامتی، سرویس‌های بهداشتی و حمام، سکوهای نشیمن، برق‌رسانی، آسفالت، محوطه‌سازی و کف‌سازی است که در شهرستان‌های مختلف استان اجرا شده‌اند.

محمدی تصریح کرد: توسعه متوازن زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان‌های ساحلی، جزایر و مناطق کمتر برخوردار استان، از اولویت‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان است و تلاش می‌شود با تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز، زمینه برای افزایش ماندگاری گردشگران، توزیع متوازن سفر و بهره‌مندی جوامع محلی از ظرفیت‌های اقتصادی گردشگری فراهم شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این طرح‌ها در هفته دولت، گامی در مسیر تقویت زیرساخت‌های گردشگری و ایجاد شرایط مناسب‌تر برای حضور و اقامت گردشگران در نقاط مختلف هرمزگان به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060900784
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha