سرمایه‌گذاری بخش خصوصی پیشران تحول گردشگری و صنایع‌دستی شیراز است

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شیراز با تأکید بر نقش محوری بخش خصوصی در توسعه گردشگری گفت: سرمایه‌گذاری و مشارکت فعال سرمایه‌گذاران، موتور محرک تبدیل ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و صنایع‌دستی شیراز به فرصت‌های پایدار اقتصادی و گردشگری است.

به گزارش خبرنگارمیراث‌آریا، هاجر عسکری امروز ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۵ گفت: امسال رویکرد ما در افتتاح پروژه‌ها، صرفاً برگزاری مراسم و معرفی چند طرح نبود،  بلکه تلاش کردیم با شناسایی ظرفیت‌های موجود و ایجاد زمینه حضور مؤثر بخش خصوصی،  بخشی از ظرفیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان را به مرحله بهره‌برداری و فعالیت اقتصادی برسانیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی،  گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شیراز افزود: در همین چارچوب،  گذر صنایع‌دستی در بافت تاریخی شیراز به بهره‌برداری رسید و سه خانه صنایع‌دستی در این محدوده افتتاح شد.  این مجموعه‌ها با هدف ایجاد بستر مناسب برای فعالیت هنرمندان،  عرضه محصولات و فراهم کردن امکان تجربه صنایع‌دستی برای گردشگران شکل گرفته‌اند و می‌توانند به تقویت اقتصاد محلی در بافت تاریخی کمک کنند.

عسکری بیان کرد: سه خانه صنایع‌دستی دیگر نیز در نقاط مختلف شهر به بهره‌برداری رسید تا توسعه صنایع‌دستی به یک محدوده جغرافیایی خاص محدود نشود و زمینه برای حضور هنرمندان و فعالان این حوزه در نقاط مختلف شهر فراهم شود.

او هتل پروانه، مجموعه گردشگری داووس در صدرا و پروژه گردشگری را از دیگر طرح‌های افتتاح‌ شده در هفته دولت عنوان کرد و گفت: در کنار پروژه‌های اقامتی و گردشگری،  ظرفیت‌های مرتبط با رویداد و اقتصاد خلاق نیز در برنامه توسعه شهرستان مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی،  گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شیراز با اشاره به سیاست اداره میراث فرهنگی برای فعال‌سازی بناهای واجد ارزش تاریخی تصریح کرد: تبدیل خانه‌های تاریخی به خانه‌های خلاق گردشگری و مراکز تجربه‌محور،  یکی از رویکردهای مهم ماست؛  به‌گونه‌ای که این بناها علاوه بر حفظ هویت تاریخی،  به فضاهایی برای فعالیت فرهنگی،  صنایع‌دستی،  برگزاری رویداد و شکل‌گیری کسب‌وکارهای خلاق تبدیل شوند.

عسکری تأکید کرد: سرمایه‌گذار باید احساس کند میراث فرهنگی در کنار اوست.  تلاش ما این است که ضمن صیانت از ارزش‌های میراثی و رعایت ضوابط،  مسیر سرمایه‌گذاری را شفاف،  پیش‌بینی‌پذیر و تسهیل کنیم.

او در پایان گفت: هفته دولت برای ما پایان یک برنامه نیست،  بلکه آغاز مسیری برای تداوم سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های شیراز و صدر است؛ مسیری که در آن گردشگری،  صنایع‌دستی،  اقامت، رویداد،  بناهای تاریخی و اقتصاد خلاق در قالب یک زنجیره به‌هم‌پیوسته می‌توانند زمینه‌ساز رونق اقتصادی و توسعه پایدار شهرستان شوند. ‌

انتهای پیام/

کد خبر 1405061401233
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha