دیدار مسئولان میراث‌فرهنگی خراسان‌جنوبی با خانواده معظم شهید محمد رحیمی حسن‌پور

هم‌زمان با نزدیک شدن به برگزاری کنگره بزرگداشت ۲۵۰۰ شهید والامقام استان خراسان جنوبی، مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بشرویه با همراهی جمعی از مسئولان شهرستانی با خانواده معظم شهید محمد رحیمی حسن‌پور دیدار و از مقام شامخ این شهید والامقام تجلیل کرد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و تکریم خانواده‌های معظم شهدا، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با همکاری ادارات و نمایندگی‌های تابعه، دیدار و تقدیر از خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس را در دستور کار قرار داده است.

در همین راستا، سیدامیر سلیمانی رباطی، مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بشرویه، با همراهی بخشدار ارسک، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارسک، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نماینده امام جمعه شهر ارسک، با والدین شهید محمد رحیمی حسن‌پور دیدار و از صبر، ایثار و بزرگ‌منشی آنان تجلیل کرد.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بشرویه در این دیدار اظهار کرد: شهید والامقام محمد رحیمی حسن‌پور در سال ۱۳۴۶ در شهر ارسک متولد شد و در ۱۳ سالگی، با لبیک به ندای امام خمینی (ره)، در قالب بسیجی به جبهه‌های دفاع از حق علیه باطل اعزام شد.

او افزود: این شهید والامقام در یکی از عملیات‌ها بر اثر مسمومیت ناشی از عوامل شیمیایی دچار حادثه شد و سال‌ها رنج و درد ناشی از این عارضه را تحمل کرد و سرانجام در سال ۱۳۸۵ به آرزوی دیرینه خود، یعنی شهادت، نائل آمد.

سلیمانی رباطی با اشاره به جایگاه والای شهدا در فرهنگ اسلامی و ایرانی گفت: همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند، «یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»؛ این تعبیر عارفانه امام راحل(ره) انسان را به تفکر وامی‌دارد که یاد شهیدان تا چه اندازه می‌تواند در مسیر تعالی انسان مؤثر باشد و او را به سمت هدایت الهی سوق دهد.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بشرویه تأکید کرد: تکریم خانواده‌های معظم شهدا و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهیدان، وظیفه‌ای همگانی است و باید نسل‌های امروز و آینده را با رشادت‌ها، ایثار و فداکاری‌های شهدا و خانواده‌های آنان آشنا کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405062502191
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha