نمایشگاه سوغات اقوام و صنایع‌دستی در اسلامشهر آغاز به کار کرد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اسلامشهر از برپایی نمایشگاه سوغات اقوام و صنایع‌دستی با حضور بیش از ۵۰ هنرمند و صنعتگر در ۹ رشته صنایع‌دستی خبر داد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، حمید کریمی رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اسلامشهر گفت: نمایشگاه سوغات اقوام و صنایع‌دستی از روز چهارشنبه ۲۵ شهریورماه با حضور بیش از ۵۰ هنرمند و صنعتگر در ۹ رشته صنایع‌دستی آغاز به کار کرده و به مدت دو هفته ادامه دارد.

کریمی افزود: این نمایشگاه با هدف معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی، هنرهای سنتی و فرهنگی اقوام، حمایت از هنرمندان و ایجاد زمینه مناسب برای عرضه و فروش تولیدات صنایع‌دستی برپا شده است.

او ادامه داد: در این نمایشگاه هنرمندان و صنعتگران، آثار و تولیدات خود را در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی و همچنین محصولات مرتبط با سوغات اقوام عرضه می‌کنند که فرصت مناسبی برای آشنایی شهروندان با تنوع هنرهای سنتی و حمایت از تولیدات هنرمندان فراهم کرده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اسلامشهر گفت: در جریان برگزاری این نمایشگاه، جمعی از مسئولان محلی و معصومه رضایی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران از بخش‌های مختلف نمایشگاه بازدید کردند و در جریان فعالیت هنرمندان و ظرفیت‌های صنایع‌دستی شهرستان قرار گرفتند.

کریمی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی صنایع‌دستی علاوه بر معرفی توانمندی هنرمندان، می‌تواند در توسعه بازار فروش، ایجاد فرصت‌های جدید برای عرضه محصولات و رونق اقتصاد هنر و صنایع‌دستی شهرستان مؤثر باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405062802404
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha