برگزاری کارگاه‌های رایگان صنایع‌دستی در بوشهر به مناسبت هفته گردشگری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر از برگزاری پنج کارگاه آموزشی رایگان صنایع‌دستی همزمان با هفته گردشگری خبر داد و گفت: این کارگاه‌ها با هدف آموزش، ترویج و انتقال مهارت‌های هنرهای سنتی استان برگزار می‌شود.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، نصرالله ابراهیمی امروز یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵ از برگزاری مجموعه‌ای از کارگاه‌های آموزشی رایگان صنایع‌دستی به مناسبت هفته گردشگری خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر با اشاره به اهمیت آموزش و ترویج هنرهای سنتی اظهار کرد: این کارگاه‌ها در رشته‌های متنوع صنایع‌دستی و با حضور استادان و هنرمندان این حوزه برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با دریافت گواهی حضور از معاونت صنایع‌دستی استان، در این برنامه‌ها شرکت کنند.

او افزود: کارگاه گلیم‌بافی با تدریس طاهره نجفی روز ۶ مهرماه، کارگاه تذهیب و نگارگری با تدریس نجمه خاتون راهداری روز ۷ مهرماه، کارگاه پایه‌ماشه با تدریس حمیده بازگشا روز ۸ مهرماه، کارگاه صدف‌سازی با تدریس حبیبه حیات روز ۹ مهرماه و کارگاه حصیربافی با تدریس صفری خیاتی روز ۱۰ مهرماه برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر ادامه داد: کارگاه‌های گلیم‌بافی، پایه‌ماشه، صدف‌سازی و حصیربافی در شغاب، مجموعه صنایع‌دستی آفرند و کارگاه تذهیب و نگارگری در معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای هماهنگی و ثبت‌نام می‌توانند با شماره ۰۹۱۷۳۷۰۴۰۹۱ تماس بگیرند.

او تأکید کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و ایجاد فرصت برای آشنایی علاقه‌مندان با هنرهای سنتی، گامی در مسیر حفظ، احیا و انتقال مهارت‌های بومی و حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی استان بوشهر است.

انتهای پیام/

کد خبر 1405070500436
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha