بازدید امام جمعه قزوین از مسجد جامع عتیق و بررسی الزامات ثبت جهانی این بنای تاریخی

در راستای بررسی الزامات پرونده ثبت جهانی مسجد جامع عتیق، آیت‌الله مظفری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین به همراه مهدوی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، ضمن بازدید از این اثر در جریان آخرین وضعیت و ظرفیت‌های آن برای ثبت جهانی و اقدامات موردنیاز در این مسیر قرار گرفت.

به‌گزارش خبرنگار میراث آریا، در این بازدید که روز سه‌شنبه ۵ آبانماه ۱۴۰۵ انجام شد، ابعاد مختلف پرونده ثبت جهانی مسجد جامع عتیق، الزامات آن در این  مسیر و همچنین اقدامات موردنیاز برای حفاظت، مرمت و صیانت از این مجموعه تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

مهندس سیدمهدی مجابی، از چهره‌های برجسته و پیشکسوت حوزه میراث‌فرهنگی و معماری کشور نیز در این بازدید حضور داشت و با تشریح پیشینه تاریخی مسجد جامع عتیق، به بیان ویژگی‌های شاخص معماری، ارزش‌های تاریخی و جایگاه این بنای کم‌نظیر در تاریخ معماری ایران پرداخت.

در این بازدید، بر اهمیت صیانت از ارزش‌های تاریخی و معماری مسجد جامع عتیق، پیگیری اقدامات کارشناسی و فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای معرفی شایسته این اثر ارزشمند در سطح بین‌المللی تأکید شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405080600430
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha