پنجمین جشنواره بومی و ملی «زرد کیجا» در میاندورود برگزار می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان میاندورود گفت: پنجمین جشنواره بومی و ملی «زرد کیجا» با حضور فعالان حوزه صنایع‌دستی، تولیدکنندگان محصولات غذایی و عرضه‌کنندگان سوغات و محصولات بومی، از ۱۰ تا ۱۴ آبان‌ماه در شهرستان میاندورود در حال برگزاری است.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، مهدی ملکی دوشنبه ۱۱آبان ۱۴۰۵ اظهار کرد: پنجمین جشنواره بومی و ملی «زرد کیجا» از ۱۰ آبان‌ماه به مدت پنج روز در مجتمع عادلیان انجیل‌نسام شهرستان میاندورود میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان میاندورود با اشاره به ظرفیت‌های این جشنواره در معرفی تولیدات بومی و محلی افزود: در این رویداد ۱۰۹ غرفه برپا شده است که محصولات متنوعی در حوزه صنایع‌دستی، مواد غذایی، گل و گیاه و سوغات استان‌های مختلف کشور را به بازدیدکنندگان عرضه می‌کنند.

او برگزاری این جشنواره را فرصتی برای معرفی توانمندی‌های تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنایع‌دستی و محصولات بومی دانست و گفت: چنین رویدادهایی علاوه بر ایجاد زمینه عرضه مستقیم محصولات، می‌تواند در رونق فعالیت‌های اقتصادی، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری منطقه مؤثر باشد.

ملکی با دعوت از شهروندان و علاقه‌مندان برای حضور در این جشنواره تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۵ تا ۲۲ با مراجعه به مجتمع عادلیان انجیل‌نسام از غرفه‌ها و محصولات ارائه‌شده بازدید کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1405081100806
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha