به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، وي در مراسم گشايش نمايشگاه صنايع‌دستي جامو و کشمير 2007 گفت: به زودي اين موضوع را با صدراعظم در ميان خواهيم گذاشت تا بودجه‌اي خاص را براي احياي صنايع‌دستي کشمير و قدرت بخشيدن به آن اختصاص دهد.

وي افزود: صنايع‌دستي کشمير به واسطه کيفيت عالي از شهرت جهاني برخوردار است و تاريخ گواه آن است که مردم از اقصي نقاط دنيا براي خريد اين صنايع‌دستي اصل اين صنايع هستند.

چاندرا شارما تصريح کرد: هنرمندان، مسئولان و مردم کشمير براي آنکه دوباره شکوه و افتخارات گذشته را به صنايع‌دستي خود بازگردانند نيازمند همکاري مشترک و همزمان هستندو مسئولان بايد با حمايت‌هاي خود اين امکان را فراهم کنند که بازار صنايع‌دستي کشمير همچون 30-40 سال گذشته در سطح جهان مقام نخست داشته باشد.

وي ادامه داد: به زودي حدود 10 کارخانه در منطقه تأسيس مي‌شود و هم‌اکنون در حال بررسي مناطق مناسب براي آنها هستيم و اميدواريم با راه‌اندازي اين صنايع فرصت‌هاي شغلي براي روستاييان فراهم شود.

به گفته وي براي اجراي هر يک از اين پروژه‌ها حدود 2 ميليارد روپيه نياز است.

وزير صنايع و بازرگاني کشمير با اشاره به ايجاد فرصت‌هاي شغلي بيشتر براي بانوان فعال و هنرمند منطقه گفت: براي اطلاع‌رساني بيشتر به گردشگران، بايد براي اتوبوس‌هاي حامل گردشگران ايستگاه‌هايي در کنار دره کشمير ساخته شود و آنها را توليدات اين منطقه بيشتر آشنا کند.

\"عبدالمجيد خاند‌اي\"، مدير صنايع‌دستي منطقه با اشاره به اينکه برگزاري نمايشگاه 2007 صنايع‌دستي در کشمير با هدف ارتباط بيشتر ميان خريداران و مشتريان بوده و حذف واسطه‌ها بوده است. تصريح کرد: هم‌اکنون حدود 30 ميليون روپيه براي احياي صنعت توليد شال‌هاي کشميري اختصاص يافته و در تلاشيم با گرفتن 50 ميليون روپيه ديگر بتوانيم اين آثار هنري را مستقيماً از هنرمندان توليدکننده در کشمير خريداري کنيم.

R/H/108


انتهای پیام/

کد خبر 1386041648