شرکت هواپيمايي داخلي دبي 10 درصد و امارات 90 درصد طرح تهيه غذا براي خطوط پرواز امارات را برعهده دارند.
آشپزخانه جديد 50 هزار مترع مربع در 4 طبقه را به خود اختصاص داده است و هر روز حدود 95 پرواز خروجي و 90 پرواز ورودي را پوشش داده، خدمات لازم را به آنها ارائه ميکند.
اين طرح با همکاري تيم مديران تهيه غذا، خطوط پرواز امارات و متخصصان کمپاني طراحي صنعتي آلمان پديد آمد تا آخرين دستاوردها و سيستمهاي تکنولوژي بهداشتي، ذخيره انرژي، توليد مواد غذايي و تجهيزات اتوماتيکي براي کنترل شرايط بهکار گرفته شود؛ به اين ترتيب، مسافران امارات از غذاهاي خارجي کاملاً تازه، بهداشتي و مرغوب استفاده ميکنند.
\"گري چپمن\" رئيس گروه سرويسهاي خدماتي امارات گفت: ايجاد تسهيلات براي تهيه غذا حائز اهميت است و بايد با دقت بسيار انجام شود.
در اين سيستم، براي مديريت خود کار، از سيستم الکترونيکي مونوريل براي کارتهاي غذا، سيستم انهدام زباله و سيستم انتقالدهنده تجهيزات و وسايل استفاده ميشود.
براي تشخيص درجه هوا نيز سيستمهاي مانيتوري مورد بهرهبرداري قرار ميگيرد و با استفاده از اشعه مادون قرمز درجه هوا ثبت ميشود.
در آشپزخانه مذکور براي وعدههاي غذايي مختلف، غذاي مخصوص چينيها، ژاپنيها، هنديها و اعراب و نيز غذاهاي قارهاي سرو ميشود؛ ضمن آنکه براي اماراتيها آشپزخانه ويژهاي با 24 غذاي متنوع وجود دارد. نکته قابل توجه اينکه ظروف غذايي کاملاً متنوع بوده، هيچگونه گوشت خوک وارد آشپزخانه نميشود و غذاها کاملاً حلال است.
قدمت فراهم کردن غذا در فرودگاه بينالمللي دبي، به سال 1975 بازميگردد که روزانه حدود 2000 تا 2500 غذا آماده ميشد.
در سال 1985 شرکت خطوط هواپيمايي امارات تأسيس شد و در سال 2000 نيز کمپاني غذاسازي آبلا در آن آغاز به کار کرد.
اين کمپاني در سال 2003 با نام تهيه غذا براي خطوط پرواز امارات شناخته شد و اکنون حدود 5 هزار نفر در آن فعاليت دارند.
پيشبيني ميشود تا سال 2014 ميزان توليد غذا در امارات به 45 ميليون براي مسافران برسد و درآمد حاصل از اينگونه تسهيلات براي خطوط هواپيمايي و کمپانيها نيز تا 7 سال آينده به 6/1 ميليارد درهم برسد.
M/R/109
انتهای پیام/